kamaraajanlas2022.jpg
vedjegy_400.png

mszi 9001 14001 28001 hun

emilogo.png

epitoipari nivodij

epitoipari_nivodij_2019.png

Kedvezményezett neve: KOVÁCS BAU Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Technológiai megújulás a Kovács Bau Kft-nél

A visszatérítendő támogatás összege: 37 499 999 Ft

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2020.11.30

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00646

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében KOVÁCS BAU Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság technológiai megújulását segítő gépek, eszközök kerültek beszerzésre.

A GEHL R135 kompaktrakodógép közel 600 kg megmozgatására képes. A gép alkalmas a földmunkákon kívül ömlesztett anyagok, kavics, murva, építési törmelék rakodásához, terítéséhez is.

AHYUNDAI R25Z-9AK típusú, új gumihevederes, zéró farsöpréses mini kotrógép. A gép alkalmas a földmunkákon kívül beton aljzatok, falazatok törési, bontási munkáira is.

A Manitou MI30G 3 t teherbírású targonca funkcionális kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, jó körkilátás segíti a biztonságos és hatékony munkavégzést. Egyszerű, de robosztus felépítésű, oszlop triplex szabademelésű. Az emelési magasság 4700 mm.

A Layher Blitz állványrendszer néhány egyszerű mozdulattal kényelmesen összeszerelhető. Tartós és minőségi alapanyagokból, modern technológiával készül, így rendkívül nagy teherbírású rendszer. Kis munkaerő ráfordítással állítható össze, így az egyszerű és méretpontos elemek idő- és költségmegtakarítást jelentenek.

A Wacker Neuson BS60-2 döngölő magas színvonalon fejlesztett döngölőrendszerrel rendelkezik. Rendkívül nagy teljesítmény, robusztus és hosszú életű készülékkoncepció jellemzi. Hosszú lökettel nehéz, kötött talajokhoz is alkalmas.

A Wacker Neuson VP 1550 lapvibrátor HONDA motorral professzionális szintű használatra és intenzív üzemeltetésre tervezve, alkalmas kavics, föld, aszfalt valamint civil, ipari és infrastrukturális építményekhez való aggregátumok tömörítésére.

A Zarges 51114 Z600 gurulóállvány egy standard megoldás a nagyfokú mobilitáshoz és a biztonsághoz. Állványszélesség: 0,75m Állványhosszúság: 2,50m

Székhely

Telephely

Iroda

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház

Pályázati infó
OSense O-Sense